Företag

Equmind företag

Meditation makes you happy, happy makes you money."

- Russel Simmons

"

What's in it for you?

Meditation is going to allow you to accomplish twice as much in half the time. What about that.

 

Equmind vågar sticka ut hakan och säga att vi spår att innehållet i våra kurser och föreläsningar för företag kommer bli en värdefull förmån för anställda och när företaget väl börjar erbjuda samtliga anställda den här möjligheten till inner business kommer ni även att göra er mer attraktiva för kompetent personal. Kontentan är att de som levererar bäst är de som även ser efter sitt eget välmående, annars kan vi inte fungera optimalt. Det är först då de högt uppsatta resultaten för individen och företaget uppfylls.

Uppmuntra dina medarbetare & skapa förutsättningar för dem att leverera på topp!

Vi möter ofta företagsledare och anställda som uttrycker brist på energi och tid. Energi för att orka genomföra samtliga uppgifter som landar på deras desk, till tid att hinna med dels dem, men även tid att hinna med sig själva och sitt välmående. Energin är ofta slut före arbetsdagen och kvalitén med familjelivet blir för många lidande. Livet är ur balans.

 

Vi ser att vi har ett gemensamt ansvar, individen, företagen och samhället i stort att ta tillbaka kontrollen för en hållbar tillvaro. Som företag kan vi stödja, ge förutsättningar och visa uppmuntran. Som individ handlar det mestadels om genomförande. Vi kan prata länge om ämnet stress, utbrändhet, kronisk smärta och det gör vi när vi kommer ut till er - för att prata gemensamt om hur det här inte är ett nytt normalläge vi ska anpassa oss till. Med bakgrund i att de mest lästa artiklar online, 55%, är de som omfattar ämnet ångest och depression ligger stor del av Equminds mission, att motverka den psykisk ohälsan och inspirera till välmående; fysiskt, mentalt och själsligt.

 

Vi erbjuder workshops, föreläsningar och regelbundna klasser som på ett enkelt sätt lär ut och inspirerar till hur vi kan optimera oss och trivas i vår vardag. Genom åren har vi besökt många företag och deras personal där vi kan se att effektiviteten och kreativiteten hos anställda kraftfullt ökat. Resultaten har förbättrats liksom trivseln och uppskattningen mellan personal och chefer. Enstaka föreläsningar inspirerar, regelbundna klasser implementerar förändring i individen som tar med det till arbetsgruppen och företagets resultat. Det är win-win och alla blir glada.

 

Vi kommer till er, ni kommer till oss eller så möts vi på er nästa konferens eller teambuilding. Equmind står för ett modernt och enkelt utbildningssätt med vetenskap som backar upp oss, men vi vågar även använda metoder där forskning inte än startat eller pågår men där de tusenåriga resultaten talar för sig själva i deras effekter. Vi är modiga på det sättet.

 

Snabba externa förändringar som sker med teknologisk utveckling, ökade sjukskrivningar för stress och utbrändhet kan skapa frustration i vilken företagsledare som helst. I takt med att kraven på företag att vara vinstdrivna och framgångsrika ökar i en omvärld som är i ett stort skifte, ett helt nytt kompetensområde växer fram och det är hög tid att få ordning på vår inre business!

 

Våra workshops kommer förändra kulturen och förbättra tillvaron för individen i ditt team där du kan se hur stress, utbrändhet och prestationsångest ersätts med en ökad glädje, fokus, produktivitet och kreativitet.

 

Vi erbjuder enstaka träffar, 4-8 veckors program, Workshops, Föreläsningar, Executive coaching och Retreats som är anpassade till ditt företags behov. Kontakta oss för bokning av er utveckling!

 

Våra föreläsningar

PYP - Peak Your PotentialTM

Red to green zone, how to decrease stesslevels and make better decisions

THE PROGRAM IS DESIGNED TO:

• Red to green zone understanding the brains functions

• Reduce stress and sick-leave

• Increase efficiency, focus and resiliency

• Build advanced listening skills

• Expand intelligence and creativity

• Grow innovation and business development skills

• Increase joy and wellbeing

• Develop a mature organization with deeper engagement, better decision-making and longevity

 

Cost per program up on request. Email connect@equmind.se for further details.

Be your own CEOTM

Self leadership shaped by the inner source, how to unlock & live by your inner powers

THE PROGRAM IS DESIGNED TO:

• Under editing

• Under editing

• Under editing

• Under editing

• Under editing

• Under editing

• Under editing

• Under editing

 

Cost per program up on request. Email connect@equmind.se for further details.

 

Kontakta oss

connect@equmind.se

0709 570 866

 

BG 497-1362

Swish 123 336 6481

Nyhetsbrev

© 2018 EQUMIND - All Rights Reserved.