Vår berättelse

Om EQUMIND

Equmind studio är sedan november 2016 en mötesplats mellan dig som medlem och våra lärare, ett community och plats för andrum ett par hundra meter från Skanstulls pulserande myller av människor och möten. Med fokus på hållbar helhetshälsa, personlig utveckling och nätverkande finns vi här för dig, balanserad som obalanserad, nybörjare som proffs. Oavsett om du deltar på en klass, kurs eller workshop finns våra inspirerande och välutbildade lärare här för att leda dig genom Equmind upplevelsen. När du upplever de kraftfulla effekterna, som minskad stress, ökad produktivitet, insikt i ditt livs syfte och blir lugnare, friskare och gladare, då finns ingen återvändo! Ett besök hos oss kommer förändra din dag, fler kommer förändra ditt liv.

 

Shala, mission & syfte

Equmind's ljusa, fräscha, moderna design låter tyngden på dina axlar rinna av dig och lämnas vid dörren när du kliver över tröskeln. Många av våra kunders första reaktion om vårt andrum är "här skulle man kunna flyttat in" & vi märker hur tankar på dagen som varit och framtiden får, för en stund, vila åt sidan. Det var även vår önskan, att skapa ett kryp in där alla listor, måsten, görande, kunde bytas ut mot varande tillsammans med likasinnade samt framförallt med sig själv. Det är vår mission att, göra det lätt tillgänligt för dig att lära dig, inspirera dig att stanna upp, andas och lyssna in dig själv dagligen. Vårt uppdrag är att dela med oss av år med samlad kunskap i personlig utveckling. Hur yoga, meditation & nätverkande kan vara de optimala verktygen för att vidga ditt sätt att tänka, fördjupa dina kunskaper i hur du kan optimera dig själv och leva ett hälsofrämjande liv i vår samtid. On & off the mat.

 

Våra kunder sträcker sig från 17 till 89, från VD av Svenska storbolag till den vardagliga stressade. Vår metod funkar på alla som är redo för att investera i sig själva för en hållbar tillvaro.

Q.Metoden

Yoga och meditation tar dig till en lugnare plats, både fysiskt och känslomässigt, och det är vad Equmind står för. EQ som representerar vår emotionella intelligens vill vi återförena med MIND som står för vår intellektuella intelligens, tillsammans med U som representerar dig, individen. Vi vill inspirera dig att gå djupt in i kroppen för att finna din inre potential, stärka din kropps kompetens i självläkning för att förebygga stress och utbrändhet. Samt ge förutsättningar så att du kan optimera dig själv och forma ett hälsosamt liv där hjärtat och hjärnan får lika utrymme.

 

Vetenskapliga studier har visat att meditation bokstavligen kan omprogrammera din hjärna på åtta veckor med kontinuerligt utövande, även om vi har sett våra kunders liv ändras på så lite som två veckor. De fysiska övningarna (asanas) i Yoga stimulerar kroppens egna funktion, nervsystem, muskulatur, organ m.m. Om och om igen hör vi berättelser från kunder vars blodtryck har gått ner, kronisk smärta avtagit, panikattacker försvunnit och lycka kraftigt förstärkts. Även hör vi om förbättrade resultat på jobbet, i relationer, ökad koncentration och minne. Fördelarna är många och tacksamt får man del av dessa fördelar med disciplin och kontinuitet i sitt utövande. Det är som med allt, inget kommer av sig själv, och till en början kan vägledning vara nödvändig. Så sitt med benen korsade på mattan med slutna ögon. Ta tre djupa andetag – in och ut genom näsan. Låt dina sinnen vila i en naturlig kur.

 

Kontakta oss

connect@equmind.se

0709 570 866

 

BG 497-1362

Swish 123 336 6481

Nyhetsbrev

© 2018 EQUMIND - All Rights Reserved.